Pokémon krúžky v Nitre!

Máte radi Pokémonov? Chcete sa stretnúť s rovnako nadšenými fanúšikmi, zahrať si, povymienať karty alebo len tak pokecať o vašich obľúbených postavičkách? Máme pre vás skvelú správu! V Nitre sme pre vás pripravili Pokémon krúžky, ktoré sú ešte o niečo výnimočnejšie, ako by ste možno čakali.

Krúžky realizujeme v spolupráci so záchytným centrom pre utečencov COMIN - Blue Dot. Táto spolupráca je pre nás nesmierne dôležitá, pretože veríme, že zábava a vzdelávanie môžu ísť ruka v ruke s podporou komunity a integráciou.

Čo môžete očakávať?

  • Zábava: Množstvo hier, kvízov a aktivít zameraných na Pokémonov.
  • Občerstvenie a pitný režim: Počas celého krúžku bude k dispozícii občerstvenie a pitný režim, takže sa nemusíte obávať, že by ste mali smäd alebo hlad.
  • Profesionálni lektori: Naši lektori sú pripravení vás nielen baviť, ale aj poučiť. A či už ste začiatočník alebo skúsený hráč, vždy sa nájde niečo nové, čo sa môžete naučiť.
  • Komunita: Možnosť spoznať ostatných členov komunity, vymeniť si s nimi skúsenosti, karty alebo len tak pokecať.

A čo je na tom všetkom najlepšie? Krúžky sú úplne zadarmo! Takže neváhajte a príďte sa k nám pripojiť. Tešíme sa na vás!

Pokémon krúžky v Nitre sú dokonalým miestom, kde môžete kombinovať svoju vášeň pre Pokémonov s podporou dobrej veci. Spolu môžeme vytvárať silnejšiu, spojenejšiu a otvorenejšiu komunitu, ktorá vítá všetkých s otvorenými rukami.